Szolizni krém nélkül olyan, mint fogat mosni fogkrém nélkül...

2020-08-06 - írta: Olcsószoli

Szolizni krém nélkül...

 

Igen tudom lehet, hogy így elsőre meglepődtél ezen az állításomon, de ha jobban belegondolunk, akkor ez bizony így van.

Ahhoz, hogy a legjobb hatást érd el, akkor pont mint a fogkrémek esetében itt is széles a skála. Amíg ott az a jó, amelyik jobban fehérít itt az amelyikben jobban barnít. Rengeteg szolárium krém van a piacon, így nem az a kérdés, hogy használsz-e krémet, hanem az, hogy melyiket.

 

Mire jók a szolárium krémek?

A szoláriumkrémeket szolizás előtt kell használni, és abban segítenek, hogy egyenletesebben barnulj. Vannak ugyanis bizonyos területek a testeden, például az arcunk és a lábunk, ami nehezebben barnul, mint a többi részünk.

Ennek van egy olyan kellemetlen következménye, hogy kissé furcsán nézel ki, amikor a tested nagy része már szép barna, az arcod pedig sápadtnak hat, vagy éppen a lábaid világítanak egy rövidebb szoknyában. Ha napoztál már életedben, bizonyára jól ismered ezt a jelenséget.

 

Hidratálással egybekötött barnulás

Nos hölgyeim és uraim ez az igazság röviden és tömören. A szolárium krémek nagy része aktív hidratáló is egyben, hiszen tele vannak jótékony összetevőkkel, vitaminokkal és segítik a bőrt könnyebben lebarnulni.

Ez oly annyira igaz, hogy a szolárium krémek használatával 30-40 %-kal megnövelhető a barnaság, így szolizási alkalmakat lehet megspórolni és sokkal tovább élvezheted a kávébarna bőszínedet.

 

Így használd őket

Fontos, hogy az egész testfelületre egyenletesen vidd fel a krémet, ezért ehhez mindenképpen időre lesz szükséged. A vetkőzési idődet maximum 5 perccel fogja meghosszabbítani, tehát nem kell sok időt rászánj, mégis a hatás napokban érezhető.

Ha nem szeretnéd a szoliban húzni az időt és közel is laksz, akkor érdemes már otthon bekend magadat előtte. Sokan kérdezitek, de a szolizás után lehet zuhanyozni, kivéve akkor nem ha kifejezetten késleltett bronzosítós krémmel kented be magad, mert akkor 2-4 óra kell szolizás után, hogy a krém kifejtse a hatását. Ne feledd hogy fürdés után is fontos a hidratálás!

Mindig a bőrtípusodnak megfelelő krémet válassz, ebben a szolárium stúdióban dolgozó személyzet tud neked segíteni.

 

 

Forrás: SzoliAkadémia

Fotó: freepik


Információk

Kapcsolat

1072, Budapest

Nagy Diófa utca 15.

+36-1/322-90-34

Hírlevél

Értesítést kérek a legújabb akciókról és cikkekről.


KÜLDÉS